Dansk Folkepartis nye medie, Ditoverblik.dk, er bare ét ud af en lang række partimedier, der har set dagens lys igennem de seneste år. Tendensen er et resultat af en ulmende utilfredshed med den politiske journalistik blandt politikere på Christiansborg, lyder det fra medieforsker.

»Martin Henriksen: Tørklæder bør forbydes i folkeskolen«, »Stramninger virker: 15.330 har nu indrejseforbud til Danmark« og »DF: Slut med at udhule folkepensionen«.

Sådan lyder et udpluk af de mest læste nyheder på Dansk Folkepartis nye netmedie, Ditoverblik.dk, der lover læserne et »særligt fokus på emner og vinkler, der har interesse for den borgerlige-nationale debat i Danmark«.

Mediet er seneste eksempel på, hvordan partierne på Slotsholmen i disse år opruster deres kommunikation med nye medieplatforme for at omgå de etablerede medier og komme direkte ud til vælgerne med deres politiske budskaber.

Læs hele artiklen på Information her.

Written by mortenmadsen

Studerer Journalistik og Politik & Administration på Roskilde Universitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *