Morten har også vist høj kvalitet og koncentration i mere dybdegående arbejde. Han er i stand til at arbejde selvstændigt, og alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredsstillelse. Social er Morten nem og behagelig at omgås og en vellidt del af teamet samt af afdelingens øvrige medarbejdere.

Signe Pedersen, datachef hos Ekstra Bladet.

Relevant Erhvervserfaring

Ugebrevet A4 & Avisen.dk

december 2016 – nu

Researcher

Hos Ugebrevet A4 og Avisen.dk er jeg ansat som researcher, hvor jeg 20 timer om ugen hjælper til med at opsnuse historier, lave grafikker, foretage baggrundsinterview, søge aktindsigter, lave afsløringer og omsætte uoverskuelige data til konkrete tal, som man kan lave god journalistik ud fra.

Læs nogle af de historier, jeg har været med til at lave hos Ugebrevet A4

Ekstra Bladet

september 2015 – oktober 2016

Studentermedhjælper

Hos Ekstra Bladet arbejdede jeg i koncernens IT- og analyseafdeling, hvor jeg var tilknyttet som studentermedhjælper. Min primære arbejdsopgave bestod i at assistere med udviklingen af tagging-systemer med henblik på at indsamle brugerdate til analysebrug.

Læs anbefaling fra Signe Pedersen, der er datachef hos Ekstra Bladet

Undertoner

marts 2017 – nu

Plade- og koncertanmelder

Hos Undertoner arbejder jeg som plade- og koncertanmelder, hvor jeg anmelder både stort og småt fra den musikalske undergrund. Oftest er der tale om enkeltstående koncerter, men jeg har også erfaringer fra Roskilde Festival, hvor vi anmelder på livet løs hele ugen.

Læs mine anmeldelser her.

Dansk Journaliststuderende RUC

september 2016 – nu

Bestyrelsesmedlem

Hos Danske Journaliststuderende RUC er jeg medlem af bestyrelsen og repræsenterer i samarbejde med den øvrige bestyrelse de journaliststuderendes interesser i fagforeningsregi, men foruden dette arrangere vi også arrangementer med redaktionsbesøg, gå-hjem-møder og større fester for journaliststuderende på RUC.

Alternativet

december 2015 – juli 2016

Pressemedarbejder

Hos Alternativet var jeg tilknyttet partiets frivillige PR- og presseteam, hvor vi en gang om ugen var samlet på Christiansborg for at drøfte strategier og koordinere produktionen af debatindlæg i dagspressen. Foruden dette hjalp jeg ligeledes folketingskandidater med fotografier, SoMe-rådgivning og videoproduktion.

Læs udtalelse fra Magnus Harald Haslebo, pressechef hos Alternativet.

RU Radio

januar 2017 – nu

Formand

Hos RU Radio er jeg i øjeblikket bestyrelsesformand for universitetets radiostation, hvor jeg administrerer økonomien, introducerer nye brugere for studiet og Hindenburg og arrangerer arrangementer for studerende på universitetet.

NetAvisen

Efteråret 2016

Journalist

Som journaliststuderende på RUC har vi et tre uger langt forløb, hvor vi skriver for uddannelsens egent medie. Her blev det blandt andet til historier om frustrerede diabetikere, byudvikling i ghetto-områder og en breaking-historie om et skyderi i Københavns Nordvest-kvarter.

Læs mine historier her.

Metier Magasin

Efteråret 2016 og efteråret 2017

Journalist

På RUC har de studerende deres eget magasin, hvor man kan få lov til at skrive om stort og småt ud fra et tema. Første gang, jeg skrev for Metier, var temat grænser, hvor jeg interviewede Fatih Baran, formand for Den Demokratiske Kurdiske Folkeforsamling, om frygten for at ytre sig som herboende kurder og den tilspidse konflikt i Tyrkiet. Anden gang var temaet idealer, hvor jeg valgte at skrive en historie om crossborder-journalistik.

Megafon

april 2014 – maj 2015

Interviewer

Hos Megafon var jeg tilknyttet som interviewer. Min arbejdsopgave bestod i at kontakte et bredt udsnit af den danske befolkning fra centralen på Frederiksberg, men til tider blev jeg også sendt i marken – eksempelvis for at lave exit polls under valget til europaparlamentet eller andre former for kvantitative interview.

Uddannelse

Roskilde Universitet

Cand.comm. i Journalistik og Politik/Administration, september 2017 – nu

Fra Roskilde Universitet læser jeg en cand.comm. i Journalistik og Politik/Administration, hvor jeg foruden mit studie i journalistik har meget fokus på dansk politik, politiske processer og offentlig forvaltning.

Roskilde Universitet

Bachelor of Science i Journalistik og Politik/Administration, september 2014 – juni 2017

Fra Roskilde Universitet er uddannet Bachelor of Science i Journalistik og Politik/Administration, hvor jeg skrev min bachelor i sidstnævnte omhandlende implementeringsudfordringerne ved Integrationsgrunduddannelsen (IGU). Igennem min bacheloruddannelse har jeg været med til at skrive seks projekter, der bl.a. har haft temaer om omstilligsbarrierer i landbruget, vælgermigration i Sønderjylland og offentlighedsloven. Foruden de to hovedfag har jeg taget kurser i mundtlig retorik og politisk kommunikation.

Politikens debattør- og kritikerskole

september 2015 – december 2015

I efteråret 2015 gik jeg på Politikens debattør- og kritikerskole, hvor jeg fik træning i at skrive klart, fokuseret og levende. Jeg har også fået redskaber til at argumenterer og præsenterer en sag mundtligt. Derudover har jeg også fået erfaring med at skrive debatartikler.

Læs debatindlæg bragt i Politiken.

Vallekilde Højskole

foråret 2014

I foråret 2013 gik jeg på Vallekilde Højskoles journalistdrømmeforløb. Her fik vi træning i at journalistisk praksis, grammatik og vinkling, men vi fik også en række foredrag med prominente navne indenfor journalistikkens verden.

Ribe Katedralskole

STX, samfundsvidenskablig linje, august 2009 – juni 2012

I sommeren 2012 blev jeg student fra nordens ældste gymnasium, Ribe Katedralskole, hvor jeg læste på den samfundsvidenskabelige linje med Samfundsfag, Matematik og Psykologi som linjefag.